Kannatusjäsenet

Yrityksiä, yhteisöjä ja järjestöjä tukemassa suomalaista veneilykulttuuria

Venealan keskusliitto Finnboat ry

Finnboat on Suomen venealan teollisuuden ja kaupan toimialajärjestö. Finnboatin jäsenkunta vastaa lähes sataprosenttisesti alan kotimaan liikevaihdosta ja Suomen veneviennistä. Liiton tehtävänä on koota venealan yritykset yhteen, edistää niiden toimintaa ja tervettä kilpailua sekä edistää veneilyä ja veneilyn turvallisuutta maassamme.

Suomiveneilee.fi sosiaalisessa mediassa


Viestintätoimisto Medita Oy

Viestintätoimisto Meditan juuret ovat tiedejournalismissa, joka toi alunperin yhteen pienen joukon toimittajia ja tutkijoita. Tarkoitus oli lisätä maailmaan tiedon valoa ja hankkia sillä myös oma elanto. Vuosien varrella mukana on ollut kymmeniä ihmisiä, joilla on ollut mielenkiintoa maailmaan ja halua ymmärtää sen kehityksen suuntaa – jopa vaikuttaa siihen.

Medita Oy sosiaalisessa mediassa


Puuveneveistäjät ry

Puuveneveistäjät Ry on vuonna 1990 perustettu yhdistys, jonka jäsenkunta muodostuu Suomen veneveistämöiden parhaimmistosta, sekä vuosien kokemuksella puuveneitä rakentaneista veneveistäjistä.

Puuveneveistäjät ry sosiaalisessa mediassa


Vene Båt-messut

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 23 Båt tuo kesän merkit Messukeskus Helsinkiin ja aloittaa uuden kauden. Esittelyssä uutuusvenemallit, satoja erikokoisia ja -hintaisia veneitä, varusteita ja tarvikkeita sekä kaikki mitä olet halunnut tietää veneilystä, kalastuksesta, sukelluksesta ja muista vesiharrastuksista. Luvassa tarinoita, työnäytöksiä ja vinkkejä, lavalla huippupuhujia. Lisää vain vesi.

Vene Båt-messut sosiaalisessa mediassa


Venemestari

Kaikki veneestä ja veneilystä! Venemestari-lehti keskittyy käytännön veneilyyn nautintoa unohtamatta.

Venemestari sosiaalisessa mediassa