Kannatusjäsenet

Yrityksiä, yhteisöjä ja järjestöjä tukemassa suomalaista veneilykulttuuria

Venealan keskusliitto Finnboat ry

Finnboat on Suomen venealan teollisuuden ja kaupan toimialajärjestö. Finnboatin jäsenkunta vastaa lähes sataprosenttisesti alan kotimaan liikevaihdosta ja Suomen veneviennistä. Liiton tehtävänä on koota venealan yritykset yhteen, edistää niiden toimintaa ja tervettä kilpailua sekä edistää veneilyä ja veneilyn turvallisuutta maassamme.

Suomiveneilee.fi sosiaalisessa mediassa


Viestintätoimisto Medita Oy

Viestintätoimisto Meditan juuret ovat tiedejournalismissa, joka toi alunperin yhteen pienen joukon toimittajia ja tutkijoita. Tarkoitus oli lisätä maailmaan tiedon valoa ja hankkia sillä myös oma elanto. Vuosien varrella mukana on ollut kymmeniä ihmisiä, joilla on ollut mielenkiintoa maailmaan ja halua ymmärtää sen kehityksen suuntaa – jopa vaikuttaa siihen.

Medita Oy sosiaalisessa mediassa


Puuveneveistäjät ry

Puuveneveistäjät Ry on vuonna 1990 perustettu yhdistys, jonka jäsenkunta muodostuu Suomen veneveistämöiden parhaimmistosta, sekä vuosien kokemuksella puuveneitä rakentaneista veneveistäjistä.

Puuveneveistäjät ry sosiaalisessa mediassa


Vene Båt-messut

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 23 Båt tuo kesän merkit Messukeskus Helsinkiin ja aloittaa uuden kauden. Esittelyssä uutuusvenemallit, satoja erikokoisia ja -hintaisia veneitä, varusteita ja tarvikkeita sekä kaikki mitä olet halunnut tietää veneilystä, kalastuksesta, sukelluksesta ja muista vesiharrastuksista. Luvassa tarinoita, työnäytöksiä ja vinkkejä, lavalla huippupuhujia. Lisää vain vesi.

Vene Båt-messut sosiaalisessa mediassa


Venemestari

Kaikki veneestä ja veneilystä! Venemestari-lehti keskittyy käytännön veneilyyn nautintoa unohtamatta.

Venemestari sosiaalisessa mediassa


Astrum Vene Oy

Uudet veneet merkeiltä Arronet, Grandezza ja Sargo. Astrum Veneen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kemiössä ja Salossa. Yrityksen huolto ja talvisäilytys -palvelu sijaitsevat Kemiössä. Talvisäilytys on mahdollista myös Salossa.

Astrum Vene sosiaalisessa mediassa


Maritim

Maritim on maahantuonut veneilytarvikkeita menestyksekkäästi jo yli 100 vuoden ajan.

Nykyisiin tiloihin Veneentekijäntielle Lauttasaareen Maritim muutti vuonna 1960, jossa kasvu ja kehitys on jatkunut vahvana. Maritim toimii edelleen veneilytarvikkeiden tukkukauppana ja maahantuojana, mikä on aina ollut Maritimin pääliiketoiminta. Valikoimastamme löytyy tänä päivänä jopa 15000 eri tuotenimikettä. Tukkukauppaa harjoitetaan niin Suomessa, Baltian maissa, Puolassa kuin Pohjoismaissa. Maritimin tärkeimmät asiakasryhmät ovat veneteollisuus, 400 jälleenmyyjää, viranomaiset, muu teollisuus sekä kuluttajat. Lisäksi tuotteita on saatavana verkkokaupasta maritim.fi.

Maritim sosiaalisessa mediassa


Tekno-Marine

Tekno-Marine on veneiden, moottoreiden ja venetekniikan erikoisliike. Valmistamme Seiskari-moottoriveneitä ja ilmatyynyaluksia. Tuomme maahan Solé Diesel, Hyundai SeasAll, Bukh venemoottoreita, Aquamot ja  Propel sähkömoottoreita.

Tunnemme veneet ja moottorit. Myymme, asennamme ja huollamme ne. Siksi mottomme on: Venetekniikan asiantuntija palvelee


Yamaha Motor Finland

Yamahan tuotteilla on kyky liikuttaa ihmisiä; ei pelkästään fyysisesti vaan myös positiivisempaan mielentilaan. Liikkumisen vapaus ja ikimuistoiset kokemukset ovat Yamahan ydintä.

Yamaha Motor sosiaalisessa mediassa